Parteneri:

SENZATIE :Noutate In Epilarea Profesionala

SENZATIE :Noutate In Epilarea Profesionala

Este o onoare pentru noi să va prezenta cea mai recentă dezvoltare a noastră pentru prima dată în lume, din luna Iulie disponibil si în Romania, care este strâns legat de epilarea cu zahăr, pentru prima dată după mult timp.

    Este o mare bucurie și mândrie pentru noi, suntem mândri pentru că s-a născut din nou un alt lucru subtil și unic și pentru că această noutate este un nou produs din zahăr din portofoliul nostru de epilare.

     PANDHY’S ™ SugarEase Sucromer Depilatory Sugar Film® este o formulă specială de depilare pe bază de zahăr care combină blândețea și eficacitatea epilarii cu zahar cu ușurința depilării cu ceară. Sugar Film®  este un material complet hipoalergenic, în mare parte realizat din molecule de zahăr, care este capabil să penetreze, este extrem de flexibil, nu se lipeste de celulele vii ale pielii, este eficient chiar și împotriva firelor de păr scurte, crescute sub piele indiferent de textura lor și îndepărtează firul natural de păr in direcția de creștere.

Este o procedură rapidă și foarte economică în ceea ce privește utilizarea materialului și, deoarece poate fi utilizată singură, așa-numita tehnică stripless, nu este necesar nici un material sau instrument special pentru a-l indeparta.

 Cu Sugar Film® se lucreaza la o temperatură plăcută, depilarea cu ea este aproape complet nedureroasă, iar senzația de piele după tratament este grozavă.

Deoarece substanța este în mare parte zahăr, ne permite să ne întoarcem într-o zonă de câte ori este necesar, fără a provoca reacții nedorite pe piele. Deci filmul de zahăr SugarEase știe tot ce trebuie pentru a intra în gama PANDHY’S ™ ca al treilea zahăr, pe lângă pastele de zahăr și gelul de zahăr. Este ușor de utilizat, nu necesită pregătire specială, funcționează excelent chiar și pe mâini neexperimentate, nu oferă aproape nici o șansă de erori ale utilizatorului. Acesta este, de asemenea, motivul pentru care Sucromer Sugar Film® se adresează în principal profesioniștilor cine practica epilare cu ceara

Ghid de utilizare SugarEase

Poti cumpara acum la un pret promotional direct din SHOP !
Nu necesita un curs PANDHY’S ™ !
Vezi produsele mai jos !

Poti alege Kituri Profesionale SugarEase !
Vezi detalii in Shop !

Ai nevoie de suport ? Va stam la dispozitie !

0745 322 922

info@pandhys.ro

2021-08-31T14:39:58+02:00