Parteneri:

NOU –bandă flexibilă Flex Epil ™…de la Pandhy’s

//NOU –bandă flexibilă Flex Epil ™…de la Pandhy’s

NOU –bandă flexibilă Flex Epil ™…de la Pandhy’s

fe1
Suntem încântați să vă anunțăm că am lansat noua banda flexibilă Flex Epil ™, versiunea este disponibilă  începând cu 1 Ianuarie 2016.

Noua bandă flexibilă de culoarea neagră  este mai eficient și mult mai usor de utilizat ca bine cunoscutul predecesor de culoarea portocalie.

Noua Flex Epil ™ are o lătime de 7,5 cm (similar cu fosta portocalie) și are o lungime de 6 m (cea portocalie a fost de 1,5 metri)

Cel mai mare avantaj este că se rupe ușor de pe rola cu mâna la lungimea dorită,nu este nevoie pentru foarfece. Așa cum noua banda flexibilă este folosit  împăturita în jumătate, acesta trebuie să fie înlăturata de pe rola, la lungimea dorită de două ori.  După ce este smuls de pe rola, așezați-l în jos pe o suprafață plană ,și aplatizati cele două suprafețe. Banda este auto-adeziva, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji că se separă unitățile.

După pregătirea benzii puteți  începe să lucrați, noua bandă lucrează ca și predecesorul său, procesul de aplicare este același ca și cel anterior.

Ceea ce veți experimenta la noul  FlexEpil ™negru ,este că, se lucrează mai ușor cu el, si e mult mai usor de gestionat, lucrează mai perfect  în  îndepărtarea părului . Banda este mai flexibilă și se absoarbe mai puțin ca versiunea portocalie. La noul material fluxul de-zahăr este mai puțin, și poate fi utilizata în continuare, rămâne nelipicios, fiind mai economicos.

Rola de banda FlexEpil ™ este 12 m lungime, care este, de două ori lungimea precedesorului anterior de culoare portocalie din cauza utilizării duble. Atât in pachetele cu flacoane de Sweet&Easy kit ™,  100ml x 6 buc , precum si in pachetele FlexEpil ™ veti gasi 2 role de 7,5cmx6 m.

fe2 fe3 fe4 fe5 fe6 fe7 fe8 fe2

 

 

 

 

2016-10-26T14:20:21+02:00