Parteneri:

BINE ATI VENIT 2016-10-26T14:20:19+02:00

MAKE-UP

Bine aţi venit în lumea splendidă şi colorată a cosmeticelor minerale!

Produsele de machiaj PANDHY’S™ Mineral Makeup deschid o cale nemaiîntâlnită în  machiajul feţei şi al corpului: cu bază de pudră şi pigmenţi minerali se poate obţine un machiaj de efect, fără prea mulţi excipienţi şi tampoane dăunătoare.

Multitudinii de culori şi posibilităţilor de combinare numai fantezia poate să-i cunoască limitele. Este o posibilitate fascinantă faptul că poţi folosi un singur produs  ca pudră (blush) pentru colorarea pomeţilor şi  ruj pentru buze, ba chiar poţi avea chiar lac de unghii în aceeaşi nuanţă.

Familia de produse PANDHY’S™ Mineral Makeup este o realizare magnifică a naturii, nu este rezultatul cercetării chimice. Produsele de machiaj PANDHY’S™ exclud posibilitatea alergiilor, se potrivesc oricărui tip de ten şi textură. Toate substanţele sale sunt fără conservanţi, talc, ulei şi parfum. Nu sunt folosite  ingrediente care urmăresc creşterea volumului sau a îmbunătăţirea aspectului produsului. Noi ne asumăm cu mândrie faptul, că toate produsele noastre sunt confecţionate manual.