Parteneri:

PASTĂ DE ZAHĂR SAU CEARĂ DE ZAHĂR? 2016-10-26T14:20:21+02:00

PASTĂ DE ZAHĂR SAU CEARĂ DE ZAHĂR?

Nu confundaţi! Pasta de zahăr sau ceara de zahăr?

Putem auzi deseori folosindu-se pentru zahărul nostru preferat expresia de ceară sau ceară de zahăr, dar diferenţa este majoră. Trebuie să fim atenţi şi să folosim expresia corectă!

Pentru cei care  caută perfecţiunea combinată cu plăcerea, pasta de zahăr este alegerea perfectă. Fiertura din zahăr şi apă pură, garantat fără alergii! Extrage firele de păr fără a le rupe, în timp ce adună celulele moarte de la suprafaţa pielii şi toate acestea se obţin cu un material  moale, călduţ şi flexibil pe care cosmeticianul  profesionist îl poate întinde masând uşor pielea. Îndepărtarea acestei creme provoacă o neplăcere  minimă ce se uită instantaneu deoarece urmează o nouă mângâiere. Nu contează cât de scurt sau lung este  firul de păr şi unde se află… Pielea rămâne fină, hidratată şi mătăsoasă chiar 4-6 săptămâni după epilare.

Ceara din zahăr  este de fapt o ceară tradiţională  cu puţin adaos de zahăr. Cauzează tot mai multor persoane iritaţii şi alergii. Chiar şi folosit de profesionişti, lucrează numai la suprafaţa pielii arătând toate neplăcerile specifice cearei. Este fierbinte, rupe şi smulge firele dăunând stratului sănătos, viu al pielii. Se arată inofensiv cu firele de păr scurte şi pe cele lungi le trage provocând durere. Pielea rămâne sensibilă, cu pete şi iritată, iar după două săptămâni apar din nou firele de  păr.

Dacă oricine ar confunda aceste două produse, puteţi să vă alarmaţi!