PANDHY’S™ JUVELINE CURE&COVER 2016-10-26T14:20:19+00:00

PANDHY’S™ JUVELINE CURE&COVER

JuveLine Cure&Cover –  îngrijeşte şi acoperă

Pudră minerală şi blush (fard de faţă) pentru piele cu probleme

Specialiştii atrag atenţia asupra riscurilor pe care le poartă machiajul aplicat pe pielea acneică, iritată, şi este în general contraindicat acesta, deoarece produsele cosmetice în general irită pielea şi au efect dăunător asupra condiţiei pielii.
Este evident totuşi , că mai ales cei care suferă de afecţiuni ale pielii, sunt interesaţi de rezolvarea permanentă sau tranzitorie a problemelor estetice cu atenuarea lor, fără iritarea pielii.  Şi dacă se poate, să eficientizăm tratamentul şi să accelerăm vindecarea.
Cu produsele Cure & Color dorim să servim adolescenţii, care tocmai atunci suferă de micile imperfecţiuni ale tenului, când ar dori să fie cei mai frumoşi. Tratăm problemele tenului lor, ocrotim pielea de factorii dăunători externi, şi pe lângă acestea reuşim poate să le tratăm sufletul în clipele grele!
Pudrele compuse exclusiv din pigmenţi naturali asigură o acoperire perfectă, dar permit pielii să respire, să traiască. Sunt rezistente, nu se întind pe ten, trăiesc împreună cu pielea.
În cazul celor care suferă de tenul acneic şi iritat există o cerinţă serioasă să primească un produs care le oferă rezolvarea problemelor estetice, fără a dăuna pielii.
Gama de produse de machiaj Cure&Cover oferă chiar mai mult: înlesneşte vindecarea, completează tratamentul. Oxidul de zinc datorită proprietăţii antiinflamatoare este un vechi remediu în tratarea tenului acneic. Este important de ştiut că constituie o barieră protectoare UV  naturală datorită  opacităţii şi apără de razele UVA şi UVB , astfel de pericolul fotopigmentării.
Formulele JuveLine  sunt mai uşoare şi mai subtile decât clasicele pudre  PANDHY’S™ , şi au textură  perfect mată.

Pudră minerală
PANDHY’S™ JuveLine Cure&Cover Loose Mineral Foundation

Pudra minerală aplicată corect conferă pielii un aspect vizibil şi palpabil mai natural şi mai plăcut, precum şi o acoperire perfectă.

DarkBlueBrown DarkBlueBrown DarkGoldenBrown DeepCopperTan DeepGoldenTan
DarkCopperBrown DeepNeutralTan LightCoolYellow LightMediumCoolYellow
LightMediumCreamyYelow LightMediumOlive LightMediumWarm LightNeutralOlive
LightPink MediumCopperBeige MediumGoldenBeige MediumNeutralBeige

Blush mineral
PANDHY’S™ JuveLine Cure&Cover Loose Mineral Blush

De la rozul piersică până la mov profund blush pentru faţă vă evidenţiază contururile şi oferă culoare şi luminozitate reflectorizantă feţei. Pigmenţii puri ale pudrelor sunt extrem de rezistente. Toate acestea pot fi folosite pe buze şi unghii.

 

MediumNeutral

MediumWarm MediumDarkWarm MediumDarkCool
MediumCool LightWarm LightNeutral LightCool

 

juveline