Parteneri:

LIDER MONDIAL IN CALITATE 2016-10-26T14:20:21+02:00

LIDER MONDIAL IN CALITATE

Pasta de Epilare cu zahar PANDHY’S™ si Tehnica Epilarii cu Zahar in mod Natural aferenta.

Pasta de Epilare cu zahar PANDHY’S™, este varianta moderna a aurului Cleopatrei – decoctia de zahar folosit si cunoscut de decenii.

Metoda antica prin modernizarea tehnicii si a materialelor a devenit demna de folosit si in cele mai exigente saloane cosmetice.

Pasta de Epilare cu zahar PANDHY’S™ se bazeaza pe decoctia de zahar-apa din retetele antice din orientul mijlociu, care printr-un procedeu patentat, se realizeaza fara a aduaga acid citric.

De ce este important sa nu folosim acid citric? In primul rand pentru tehnica cu maini avem nevoie de un material stabil ca consistenta, acidul citric are efecte care sunt contradictorii cu ideea de baza a procedeului de epilare PANDHY’S™, adica inchide porii, creste sensibilitatea pielii la lumina, si in cazuri extreme poate provoca chiar alergii. Pasta de zahar contine exclusiv ingrediente naturale, apa si zahar, fara chimicale, arome sau coloranti. Pasta e hipoalergica, nu irita pielea, cei caror le plac dulcurile  chiar pot gusta din ea.

Pasta de Epilare cu zahar PANDHY’S™ se lipeste numai pe par, pentru ca e gentil se poate aplica de mai multe ori pe aceasi suprafata a pielii, inlatura total parul, nu lasa in urma piele iritata, rosie. Indepartand celulele moarte cu blandete, face tratamentul esential mai placut, rezultatul fiind o piele catifelata durabila.

Pasta de Epilare cu zahar PANDHY’S™ este masata de cosmetician pe pielea care urmeaza a fi epilata, in sens invers cu cresterea firelor de par. Pasta nu prezinta pericol de arsuri, avand temperatura corpului.

Pasta de Epilare cu zahar PANDHY’S™ inconjoara firul de par, pana la o adancime patrunde in folicul. Extractia se executa in directia de crestere a parului, evitand firele rupte in folicul.

Pasta de Epilare cu zahar PANDHY’S™ e perfect igienica, zaharul in sine e conservant, blocand patrunderea oricaror bacterii, termenul de valabilitate fiind nelimitat.

Pasta de Epilare cu zahar PANDHY’S™ se indeparteaza perfect cu apa calduta de pe suprafata pielii, textile sau alte materiale, suprafete, asa curatenia de dupa tratament se face fara eforturi mari, fara a fi nevoie de materiale sofisticate de curatenie.

E timpul sa ne gandim altfel, cand vorbim de epilare.