Parteneri:

LAC DE UNGHII 2016-10-26T14:20:19+02:00

LAC DE UNGHII

Lac de unghii pe bază de apă

PANDHY’S™ Waterbased Nail Color

Dizolvant pentru lac de unghii
PANDHY’S™ Natural Remover

Lac de unghii pe bază de apă

Lacul de unghii pe bază de apă este ecologic, o  alternativa inovativă  faţă de ojele tradiţionale, pe bază de dizolvant (acetonă). Ca să vă puteţi bucura de toate avantajele lui, şi să fiţi mulţumită de rezultat trebuie să renunţaţi la obiceiurile de utilizare tradiţionale, şi trebuie să cunoaşteţi proprietăţile lacului pe bază de apă. Dorim să vă ajutăm în acest sens, citiţi cu atenţie recomandările de mai jos.

Utilizarea lacului de unghii pe bază de apă PANDHY’S™

Înainte de folosirea lacului de unghii spălaţi-vă atent mâna cu apă călduţă şi săpun. Pentru un rezultat perfect este recomandat a se şterge unghiile cu Soluţia Naturală de îndepărtare a lacului  PANDHY’S™ pentru degresarea suprafeţei. Rezistenţa lacului pe suprafeţe uleioase, grase este ineficientă.

Aplicaţi un strat subţire şi   uniform de  lac pe unghia curăţată în prealabil. Aplicând două straturi se obţine cel mai frumos şi durabil aspect.Este important de reţinut: primul strat trebuie lăsat să se usuce  cel puţin 30 secunde înainte de aplicarea celui de-al doilea. Durata uscării lacului poate fi determinată de temperatura şi umiditatea din încăpere.

Un aspect mai durabil şi rezistent poate fi obţinut prin aplicarea unui strat de subţire cu rol de fixare din lacul transparent Crystal Clear (cod de culoare: 01).

Deoarece lacurile de unghii PANDHY’S™ sunt pe bază de apă este important a vă feri o perioada de 3-4 ore după aplicarea ojei de activităţi legate de folosirea apei (de ex. baie, duş, spălarea veselei etc.)

Modul de folosire a soluţiei dizolvante pe bază de apă  PANDHY’S™

Pentru îndepărtarea  lacurilor de unghii PANDHY’S™ recomandăm mai ales Soluţia Dizolvantă Naturală PANDHY’S™.  Umeziţi cu ajutorul unui tampon îmbibat în soluţia dizolvantă lacul ce doriţi să-l îndepărtaţi,  apoi lăsaţi-l să acţioneze 1-2 minute, după care puteţi să-l îndepărtaţi cu ajutorul tamponului. Eventualele urme se pot îndepărta prin spălarea mâinii cu apă caldă şi săpun.

Lacul pe bază de apă poate fi îndepărtat dacă ţineţi unghiile în apă caldă câteva minute, astfel stratul de lac cedează şi poate fi  îndepărtat precum o folie dinspre direcţia cuticulei spre capătul unghiei.

Lacurile pe bază de apă se lipesc intensiv de suprafaţa unghiei, ceea ce îngreunează îndepărtarea ei după o perioadă îndelungată, fapt pentru care se recomandă îndepărtarea lui săptămânală şi reaplicarea lui.

Paleta de culori:

koromlakk-szinskala