Parteneri:

TERMENI ŞI CONDIŢII

/TERMENI ŞI CONDIŢII
TERMENI ŞI CONDIŢII 2017-11-10T13:26:41+02:00

1. Definitii

PROPRIETARUL MAGAZINULUI – reprezinta Nature Safe Cosmetics SRL, Înreg. la Reg. Com. cu nr.J19/161/2013, C.U.I.31775406

SITE, MAGAZIN ONLINE reprezintă :  www.pandhys.ro

UTILIZATOR, CLIENT – reprezintă persoana care accesează site-ul şi care a acceptat TERMENII ŞI CONDIŢIILE prezentului site.

UTILIZARE ABUZIVĂ – reprezintă utilizarea SITE-ului într-un mod contrar practicii în domeniu, a reglementărilor şi ale legislaţiei în vigoare sau în orice alt mod care poate prejudicia PROPRIETARUL MAGAZINULUI.

2. Dispoziţii generale

Site-ul  www.pandhys.ro este proprietate a Nature Safe Cosmetics SRL. Utilizarea site-ului incluzand informarea, vizitarea sau cumpărarea produselor, presupune acceptarea termenilor şi condiţiilor sub forma unui contract legal intre utilizatorului si proprietarul magazinului.

3. Utilizarea SITE-ului

Informaţiile publicate pe site-ul www.pandhys.ro sunt informaţii de interes general despre Nature Safe Cosmetics şi brandul PANDHY’S, produsele comercializate de acesta, cât şi alte informaţii considerate ca fiind de interes pentru utilizatori. Informaţiile sunt puse la dispoziţia utilizatorilor în mod gratuit. Nature Safe Cosmetics este deţinătorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuală asupra site-ului, respectiv asupra designului şi conţinutului acestuia. Utilizatorul se obligă să acceseze şi să utilizeze site-ul în scopuri şi prin mijloace care să nu constituie o UTILIZARE ABUZIVĂ.

3. Drepturi de autor (copyright)

Tot continutul site-ului www.pandhys.ro (informaţii, fotografii, elemente grafice, simboluri, script-uri, logo-ul, sloganul magazinului şi orice alte date) este proprietate a Nature Safe Cosmetics şi este protejat în conformitate cu Legea drepturilor de autor. Logo-ul, antetul, imaginile şi toate elementele grafice de pe www.pandhys.ronu pot fi folosite în legătura cu produse sau servicii care nu aparţin Nature Safe Cosmetics, într-o manieră care să creeze confuzie printre clienţi sau care să discrediteze site-ul www.pandhys.ro.

4. Informaţii generale despre produse şi preţuri

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori pot apare mici modificari de culoare, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului tau. PROPRIETARUL MAGAZINULUI depune toate eforturile pentru a oferi descrieri cât mai detaliate produselor sale, alături de pozele aferente.

Produsele afişate pe SITE pot fi disponibile imediat (în măsura în care cantitatea dorită este afişată ca fiind pe stoc în MAGAZINUL ONLINE

PROPRIETARUL MAGAZINULUI are dreptul de a modifica pozele de produs, preţurile, concursurile şi orice oferte speciale de pe SITE fără o notificare specifică.

Toate prețurile expuse în MAGAZINUL ONLINE sunt exprimate în RON, reprezentând preţuri finale care includ toate impozitele și taxele datorate, cu excepţia taxei pentru livrare. Prețul livrării este determinat în funcţie de opţiunea utilizatorului privind modalitatea de livrare, fiind indicat separat înainte de confirmarea comenzii.

Produsele comercializate prin intermediul www.pandhys.rovor fi însoţite de factură fiscală sau de bon fiscal în momentul livrării.

5. Modalităţi de plată

UTILIZATORUL va achita contravaloarea produselor comandate folosind una din modalităţile prevăzute la finalizarea comenzii în coșul de cumpărături.

6. Modalitati de livrare

Pentru a intra în posesia produselor comandate prin intermediul SITE-ului, CLIENŢII au la dispoziţie o modalităţi de livrare:

– Curier rapid prin Fan Courier ;

Livrările prin curier rapid se realizează pe întreg teritoriul României. La primirea coletului, destinatarul semnează dovada de predare-primire, care confirmă livrarea în integralitate şi fără deficienţă a produselor comandate.

7. Politica de retur

Pentru a realiza o achiziţie satisfăcătoare, se recomandă UTILIZATORULUI să citească cu atenţie descrierile produselor înainte de plasarea unei comenzi. Dacă, totuşi, odată cu intrarea în posesia coletului, CLIENTUL constată că achiziţia nu corespunde aşteptărilor sale, are dreptul legal de a returna produsele comandate în termen de 16 zile de la primirea coletului, conform legii OG 130/2000.

În cazul unui retur, CLIENTUL are obligaţia de a expedia produsele în starea lor iniţială, în ambalajul original, intreg şi însoţite de toate documentele împreună cu care au fost expediate de către PROPRIETARUL MAGAZINULUI. Cheltuielile de transport aferente returului vor fi suportate de către CLIENT.

PROPRIETARUL MAGAZINULUI are obligaţia legală de a rambursa contravaloarea produselor care fac obiectul returului în termen de cel mult 30 zile de la data returnării lor. Returnarea banilor se va face doar in contul bancar specificat de catre client in notificarea trimisa.

8. Schimbarea (înlocuirea) unui produs

CLIENTUL poate solicita înlocuirea unui produs, în termen de 10 zile lucrătoare de la data primirii coletului, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv. Pentru produsul selectat în schimb se va achita diferenţa de preţ, dacă acesta este mai scump. În situaţia în care CLIENTUL optează pentru un produs mai ieftin, diferenţa de preţ nu se returnează.

PROPRIETARUL MAGAZINULUI se obligă a trimite produsul solicitat la schimb numai după ce CLIENTUL a returnat produsul achiziţionat anterior în starea lui iniţială, în ambalajul original,întreg şi însoţit de toate documentele împreună cu care a fost expediat iniţial de către PROPRIETARUL MAGAZINULUI. Cheltuielile de transport aferente returului produsului iniţial şi expedierii produsului înlocuitor vor fi suportate de către CLIENT.

9. Securitatea datelor personale

PROPRIETARUL MAGAZINULUI are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate datele personale colectate prin intermediul SITE-ului,

Acest SITE nu promovează SPAM-ul şi nu furnizează adresele de e-mail ale UTILIZATORILOR la terţi. PROPRIETARUL MAGAZINULUI garantează confidenţialitatea datelor personale ale tuturor celor care completează formularul de înscriere.

Prin furnizarea adresei de e-mail pe SITE, UTILIZATORUL îşi dă consimţământul în mod expres şi neechivoc ca datele sale cu caracter personal (inclusiv adresa de e-mail) să intre în baza de date a PROPRIETARULUI MAGAZINULUI şi să fie prelucrate şi folosite în viitor de către acesta în vederea efectuării comenzilor, transmiterii de oferte, promoţii, mesaje publicitare şi de marketing.

10. Abonarea si dezabonarea la newsletter

Atât abonarea, cât şi dezabonarea la newsletter-ul SITE-ului este gratuită şi voluntară. Ambele implică acceptarea următorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate şi oricând vă puteţi dezabona urmând instrucţiunile din subsolul fiecărui e-mail. Mesajele trimise respectă Legea comerţului electronic în ceea ce priveşte comunicarea comercială, aşa cum este ea stipulată de legislaţia românească şi internaţională.

11. Dispute şi conflicte

Orice tentativă de acces neautorizat la SITE şi orice încercare de fraudă va fi raportată autorităţlor competente. Prin folosirea (vizitarea sau cumpărarea produselor) SITE-ului, UTILIZATORUL se declară de acord asupra faptului că legile române vor guverna Termenii şi Condiţiile de utilizare de mai sus şi orice dispută de orice fel care ar putea să apară între UTILIZATORşi PROPRIETARUL MAGAZINULUI.

Pentru orice defect constatat în urma cumpărării unui produs de pe SITE , cumpărătorul poate solicita conform HG 665/1995 (Art. 5, 6) repararea sau înlocuirea produsului defect. Aceasta se va face în urma prezentării produsului de către cumpărător şi a constatării de către un reprezentant al PROPRIETARULUI MAGAZINULUI a defectului reclamat.

Orice litigiu apărut între UTILIZATORI şi PROPRIETARUL MAGAZINULUI va fi rezolvat pe cale amiabilă.