INGRIJIREA PARULUI 2016-10-26T14:20:21+00:00

INGRIJIREA PARULUI

Părul are o structură minunată, nu e de mirare că a fost păstrată de organism de-a lungul evoluţiei… Din păcate în vremurile noastre aproape toată lumea are probleme cu calitatea părului sau scalpului din cauza soarelui puternic sau a factorilor dăunătoari din mediu, din cauza alimentaţiei inadecvate sau  a stresului,  din cauza stilului de viaţă nesănătos. În aceste cazuri nu este de ajuns îngrijirea de rutină şi spălarea părului: pentru îngrijirea, regenerarea şi normalizarea părului şi a scalpului este nevoie de produse cu agenţi speciali pentru tratare, refacere  şi hrănire.

Pentru toate aceste probleme oferă rezolvare PANDHY’S™ SigmaLine HairCare

Este un sortiment de produse  pentru îngrijirea părului care are o viziune holistică şi agenţi aleşi în mod precaut precum şi un ritual de tratament care ţinteşte stabilizarea funcţiilor fiziologice ale scalpului în mod natural.

PANDHY’S™ SigmaLine Hair Renew Shampoo – Şampon regenerant

Şampon cu o bază tensioactivă de zahăr , cu conţinut de cofeină şi glucoză pentru folosire frecventă sau  zilnică, adecvat oricărui tip de păr. Este natural, ocroteşte  pielea  datorită componenţilor, curăţă delicat, regenerează foliculii de păr, hidratează şi hrăneşte părul şi scalpul, reglează producţia de sebum.

Nu conţine: SLS, parabeni, parfum şi coloranţi sintetici, poate fi folosit şi de cei cu pielea sensibilă.

Modul de folosire: se foloseşte pe părul umed, se utilizează o cantitate adecvată lungimii părului şi se masează uşor pielea capului după care se lasă pe păr şamponul ca să acţioneze. După aceasta se spală atent cu apă călduţă. După spălarea părului se recomandă folosirea  balsamului de păr regenerant SigmaLine.

PANDHY’S™ SigmaLine Hair Renew Conditioner– Balsam Regenerant

Este un balsam pe bază de cofeină, glucoză şi plante medicinale pentru utilizare frecventă, potrivit oricărui  tip de păr. Datorită componenţei ocrotitoare îngrijeşte şi hidratează  foliculii de păr şi scalpul, fără a îngreuna firul de păr.

Dacă suntem grăbiţi, merită să-l folosim, deoarece  îşi face  efectul la 1-2 minute timp de acţionare, rezultând un păr vizibil mai hrănit şi sănătos, cu fire hidratate.

Nu conţine  parabeni, parfum şi coloranţi sintetici, poate fi folosit şi de cei cu pielea sensibilă.

Modul de folosire:  masaţi-l uşor în părul umed după spalarea cu şampon, şi lăsaţi să acţioneze 1-2 minute, după care puteţi să-l clătiţi.

Uleiul de păr PANDHY’S™ SigmaLine HairCure

Uleiul regenerant SIGMALINE pentru păr este conceput atent şi cugetat compunându-se din uleiuri esenţiale pure şi valoroase. Vitalizează şi catifelează părul. Datorită componenţei sale, activează  scalpul şi reglează producţia de sebum.  Stimulează regenerarea părului şi îl ocroteşte natural de efectele nocive ale mediului. Se recomandă folosirea lui pe păr uscat, deteriorat şi fără strălucire, dar şi pe păr gras, cu mătreaţă sau păr deteriorat în urma permanentului sau a vopsitului, ori împotriva căderii părului.

Modul de folosire: Se masează uşor, dar insistent  cu vârful degetelor amestecul de ulei în scalp.  După aceasta se ung firele de păr insistând asupra vârfurilor. După aceasta se ia în palmă o cantitate suficientă de ulei pentru a unge părul în lungime, repetaţi procedura de câteva ori. Lăsaţi uleiul aplicat să acţioneze circa 25-30 minute. Efectul va fi mai intens dacă înfăşuraţi cu folie de nylon şi cu un prosop uscat părul. După timpul de acţionare spălaţi atent părul cu şamponul PANDHY’S™ SIGMALINE Hair Renves,  apoi finalizaţi acţiunea cu Balsamul Regenerant  SIGMA LINE Hair Renew.

.

Ulei de păr PANDHY’S™ SigmaLine Scalp Vital

Uleiul de păr  PANDHY’S™ SigmaLine Scalp Vital datorită compoziţiei sale împrospătează, regenerează şi activează scalpul, reglează producţia de sebum şi dă un parfum plăcut părului, provocând o adevărată relaxare!

Despre componentele sale:

  • Uleiul din germeni de grâu – are conţinut ridicat de vitamina E şi conţine acizi graşi: este protectorul celulelor, are efect regenerant şi antioxidant, leagă radicalii liberi.
  • Uleiul de arahide – închide vârfurile despicate, dă  un luciu sănătos părului.
  • Uleiul de mentă – răcoreşte, creşte  fluxul sanguin , reglează ph-ul, este eficient în tratarea scalpului uscat şi gras, împotriva mătreţii şi a mâncărimilor. Normalizează producţia de sebum, hidratează firele de păr. Stimulează foliculii părului şi accelerează creşterea părului.
  • Uleiul de lavandă – stimulează activitatea celulelor, are efect antiinflamator şi reglează producerea sebumului. Conţinutul de linalool are efect cicatrizanz şi epitelizant.
  • Uleiul de lămâie – cu parfum proaspăt, plăcut,  echilibrează conţinutul de lichide al organismului, reglează producţia de sebum. Are proprietăţile unui antibiotic,  cu efect antiseptic şi astringent.
  • Uleiul de ylang-ylang are un parfum plăcut dulce-egzotic, cu efect armonizant şi stimulant asupra  funcţiei celulare, acesta fiind motivul pentru care este  utilizat în amestec.

Recomandare: Eficienţa măştii de păr se poate intensifica prin amestecarea uleiului cu nămolul Georgikon şi folosirea atentă a acestuia pe toată lungimea părului.