Parteneri:

Politica de retur

/Politica de retur
Politica de retur 2017-11-10T13:42:45+02:00

La pandhys.ro, la fel cum ai cumpărat simplu, returnezi simplu, fără bătăi de cap. Dacă, din orice motiv, nu ești 100% mulțumit de un produs pe care l-ai cumpărat, poți să îl returnezi în termen de 30 zile calendaristice din momentul în care ți-a fost livrat de către curier. Produsele pot fi returnate completând formularul de retur (cere e-mail info@pandhys.ro) Înainte de a returna un produs citește condițiile de retur specifice produsului, detaliate mai jos.

Serviciul ‘’30 de zile drept de retur’’ nu afectează în niciun fel drepturile legale de retur în 14 zile, în cazul comerțului la distanta. Vezi aici mai multe detalii despre dreptul la retragere.

Returul produselor Lebody Form în câțiva pași:

 • 1. Sau, completezi acest formular de retur, asigurându-te că produsul pe care vrei să îl returnezi indeplinește condițiile de retur
 • 2. Selectezi din formular una dintre opțiunile de retur: schimb cu acelasi model, schimb cu un produs diferit vanduta la pandhys.ro sau rambursarea sumei de bani platite la cumparare.
 • 3. După aprobarea cererii de retur, vom trimite curierul la tine să ridice produsul pe care vrei să îl returnezi.

Dacă ai optat pentru rambursarea sumei platite la cumpărare și produsul pe care l-ai returnat îndeplinește condițiile de retur, iți vom returna banii in contul specificat de tine in formularul de retur sau pe card, daca ai platit cu cardul. Banii vor fi vizibili in contul sau pe cardul tau in maxim 14 zile calendaristice.

Daca alegi sa returnezi produsul completand formularul de retur, vom trimite curierul sa preia produsul de la tine. Costul de transport pentru retur este 20 lei

Conditii generale care se aplica tuturor produselor:

 • Poti returna produsele in termen de 30 de zile calendaristice din momentul in care ti-au fost livrate de curier, fie ca esti persoana fizica sau juridica. Asadar, pentru a fi luat in considerare, formularul de retur poate fi trimis cel tarziu in a 30-a zi calendaristica de la data livrarii/ridicarii produsului.
 • Poti returna orice produs pe care il primesti cu defect de fabricatie, in termen de 30 de zile de la data livrarii.
 • Toate produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit. Nu putem accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorate de catre tine: urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice; de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt insotite de toate accesoriile, iar in cazul produselor pentru ingrijire personala, cosmetice si parfumuri daca au fost utilizate sau testate din motive igenico-sanitare.
 • Trebuie sa returnezi produsele insotite de toate documentele cu care ti-au fost livrate.
 • Daca produsele pe care ti le-am livrat au fost insotite de eventuale cadouri, cand returnezi produsele trebuie sa returnezi si cadourile.
 • Daca ai cumparat mai multe produse de acelasi fel si vrei sa le returnezi pe toate, doar unul dintre produse poate fi desigilat, restul de produse le putem accepta doar daca sunt sigilate.
 • Ca returul tau sa fie procesat mai rapid, ideal este ca produsul sa fie returnat in ambalajul original, insotit de etichetele cu care l-ai primit.

Produse pentru ingrijirea personala, cosmetice, parfumuri, produse pentru igiena intima si produse pentru igiena dentara

 • Poti returna aceste produse doar daca nu le-ai utilizat/testat.

 

Produse cumparate cu vouchere / carduri cadou:

  • Fiecare produs din aceasta categorie se returneaza conform conditiilor de retur specifice categoriei din care face parte
  • Daca produsul a fost achitat integral cu voucher, fara sa mai fi fost nevoie de plata unei diferente de bani, iti reactivam voucherul si il poti refolosi. Daca termenul de utilizare a voucherului a expirat, nu il vei mai putea folosi.
  • Daca produsul a fost achitat partial cu voucher, iti reactivam voucherul si iti restituim suma pe care ai achitat-o. Daca termenul de utilizare a voucherului a expirat, nu il vei mai putea folosi

.

Carduri cadou:

 • Cardurile cadou nu pot fi returnate