CosMix by PANDHY’S™ – Inovatie pesonalizata – produse tratamente piele

//CosMix by PANDHY’S™ – Inovatie pesonalizata – produse tratamente piele
CosMix by PANDHY’S™ – Inovatie pesonalizata – produse tratamente piele 2017-10-13T12:25:59+00:00

Viziunea

Odata cu nasterea gamei CosMix mi s-a idneplinit un vis vechi. De mult tot incerc sa-mi realizez visul, adica realizarea unei game de cosmetice profesionale personalizate pentru fiecare in parte, avand in vedere ca imi place unicitatea, personalitatea si creativitatea. Mi-am inchipuit o conceptie, unde profesionalismul terapeutului si formulele variabile da puterea de a avea adevarata magie a cosmeticii: tratamente de infrumusetare personalizate!

-si iarasi am iesit pe piata cu ceva nou, unicat. Gama CosMix produs de Pandhys e cu totul noua, apropiunde-se din sesul opus a coventioanlui de infrumusetare.

Conceptia porneste de la faptul ca toti suntem unicate, de unde rezulta ca si pielea ne difera, in plus de asta fiecare dintre noi necesita altfel de tratamente de la care are altfel de asteptari, tot acest lucru axat in timp.

Tratamentele conventionale se bazeaza doar pe diferitele tipuri de piele, CosMix – your blend – your beauty serveste necesitatiile clientului  in timp real, axat pe prioritati, personalizat, avand in vedere ca pielea traieste si se schimba in continuu, reactionand cu mediul ambiental, cu clima, se modifica in functie de cum dormim, calitatea somnului, modul de a trai, de cum ne hranim, chiar si de starea noastra spirituala si sentimentele noastre.

Ca si la toate produsele Pandhys, si la CosMix fiecare element a fost creat cu precizie stintifiica si creativitate inovatoare.

Sa aveti bucuria asta de a avea posibiltati infinite, variabilitate care nu se termina niciodata, de a fi parte a cosmeticii adevarate.

Vezi mai multe produse