APE FLORALE 2016-10-26T14:20:21+00:00

APE FLORALE

Apa florala PANDHY’S™ se obţine din flori proaspăt culese prin metoda distilării cu aburi, conform celor mai riguroase standarde internaţionale.

Însemnul NU E HYDROSOL pe produsele noastre înseamnă, că acestea nu se obţin prin dizolvarea uleiurilor esenţiale în apă.

Însemnul NU E HYDROLAT îl asigură pe client, că apa noastră florală nu este un produs secundar al distilării uleiurilor esenţiale, ci se obţine din flori proaspete ca un produs primar.

PANDHY’S™ Apă florală de trandafiri

Apele de trandafiri PANDHY’S™ se produc prin distilare cu aburi, după colectarea florilor proaspete, conform celor mai stricte prevederi tehnologice internaţionale.

Datorită calităţilor sale unice, uleiul de trandafiri este unul dintre cele mai preţioase substanţe cosmetice, se potriveşte excelent cu fiecare tip de piele – uscată, deshidratată, sau cu probleme- sensibile, ca şi cu pielea aflată în procesul de îmbătrânire. Purifiază cu delicateţe şi are efect de tonifiere. Se poate utiliza de asemenea cu success în tratamentul pielii grase şi cu acnee – după ce trandafirul îşi face efectul de antiinflamare şi dezinfectare. Calmează pielea arsă. Fortifică zidurile celulelor, împiedică îmbătrânirea, stimulează regenerarea celulelor. Restabileşte echilibrul pH-ului cu hidratare intensivă. Întăreşte sufletul şi spiritul, ajută în luarea deciziilor, este cunoscută după efectul de îmbunătăţire a dispoziţiei şi după efectul calmant.

Ştiaţi că: trandafirul a fost prima floare, din care s-a extras ulei esenţial şi apă de trandafiri în Persia antică?

PANDHY’S™ Apă florală de Lavandă

Această floare multifuncţională – cunoscută ca un balsam tradiţional pentru corp şi suflet, – o plantă medicinală şi condiment, este o resursă determinantă a tratamentelor de înfrumuseţare de mii de ani.

Pulverele calmează pielea, stimulează procesul metabolismului, echilibrează producerea de sebum.

Are un efect excelent de tonifiere, apără pielea de uscare. Calmează durerea pielii arse de soare şi umflăturile din cauza acneei. Calmează persoanele nervoase, relaxează mintea, purifică gândurile.

 PANDHY’S™ Apă florală de gălbenele

Gălbenelele au efect de antiinflamare şi proprietăţi astringente. Parfumul dulceag împrospătează şi calmează. Are efect impresionant la probleme de piele, erupţii, leziunile coajei, cicatrice, tratarea arsurii solare, este un tonic universal pentru tratarea pielii.

 PANDHY’S™ Apă florală de muşeţel

Apa florală de muşeţel este recomandată mai ales pentru piele sensibilă, predispusă la infecţii. Are efect calmant, se recomandă pentru piele cu eczemă, acnee şi arsură solară, pentru calmarea pielii după ras, se poate folosi ca şi loţiune de faţă şi tonic capilar.

 

PANDHY’S™ Apă florală de mentă

Menta împrospătează şi stimulează, se poate utiliza excelent în caz de julituri, arsură solară, ca şi tonic de faţă pentru piele problematică, dar se poate prepara din ea şi apă de gură.

 

 

PANDHY’S™ Apă florală de Coada-șoricelului

Coada-șoricelului este recunoscută pentru vindecarea rănilor, cicatrizare şi antiinflamare, ca şi apă florală astringentă ajută perfect pielea cu acnee, calmează pielea după ras, se poate folosi ca loţiune de curăţare pentru faţă, ca tonic capilar stimulează rădăcinile, acţionează împotriva mătreţii.

PANDHY’S™ Apa magică de arahide

Arahida magică recuperează microcirculaţia, calmează pielea sensibilă şi iritată.

Efectul astringent învigorează şi purifiază pielea grasă, îndepărtează surplusul de sebum şi moderează producerea lui, atenuează roşeaţa, strînge porii, tonifiază pielea.