Parteneri:

Set de seruri Inka Active Cosmix™ 13x10ml

//Set de seruri Inka Active Cosmix™ 13x10ml

Set de seruri Inka Active Cosmix™ 13x10ml

1,990.00 lei

Stoc epuizat

Substanţele active…

Gama de seruri cu ingrediente active INKA provine din pădurile tropicale din Anzii din Peru, şi sunt preparate din plante medicinale cu trecutul, ştiinţa şi experienţa a mai multor secole.

Paleta activă INKA este compusă din 13 substanţe active naturale, din care 12 sunt extracte solubile în apă, iar unul este un ulei de plante naturale. Efectele fiecărei substanţe sunt dovedite prin teste clinice.

Stoc epuizat

Categorie:

Descriere

 

Serurile Active INKA  :

INKA AKECH 

Este o substanţă naturală din Anzii din Peru, şi este adecvat pentru curăţarea pielii. Conţine componente chimice, care ajută în tratarea tenului gras.

Teritoriile cosmetice în care se aplică:

  • Tratamente pentru piele şi păr
  • Tratamente pentru un ten predispus la acneei şi a punctelor negre

 

INKA ANNATO

Este un extract din frunzele alese ale Achiotei, care este o plantă din Amazon, folosită încă din cele mai vechi timpuri decătre triburile din apropiere.

Teritoriile cosmetice în care se aplică:

  • Tratamente pentru piele
  • Tratamente anti-aging (împotriva îmbătrânirii): preparate pentru legarea radicalilor liberi, preparate pentru protejarea pielii
  • Protecţie împotriva soarelui şi după plajă
  • Produse capilare

 

INKA CAMU

Este un extract, care provine dintr-un fruct amazon numit Camu camu, bogat în vitamina C, având un efect antioxidant asupra radicalilor liberi, care provoacă îmbătrânirea.

Teritoriile cosmetice în care se aplică:

  • Preparate anti-aging (anti-îmbătrânire), tratamente
  • Preparate pentru protecţie împotriva soarelui
  • Preparate folosite după plajă, pentru regenerarea pielii

 

INKA CAPULI

Substanţă naturală, provine din cireşe de sol din Peru, care este un fruct extraordinar de activ, şi care era cunoscut şi folosit ca plantă medicinală încă din timpurile pre-inka şi a culturii inka.

Teritoriile cosmetice în care se aplică:

  • Tratamente anti-aging (anit-îmbătrânire): preparate pentru legarea radicalilor liberi, preparate pentru protejarea pielii
  • Protecţie împotriva soarelui şi după plajă
  • Îngrijire corporală

 

INKA DRAGO

Este o substanţă unică, care se câştigă din ceara unui pom numit Croton Lechleri, care a fost folosit de triburile amazone din cele mai vechi timpuri pentru puterea sa de vindecare. Astăzi se foloseşte şi în cosmetică, modelând sistemul imunitar, are efect anti-inflamant şi anti-oxidant.

Teritoriile cosmetice în care se aplică:

  • Tratamente anti-îmbătrânire
  • Preparate pentru împiedicarea mişcărilor a radicalilor liberi
  • Tratamente pentru prevenirea îmbătrânirii timpurii
  • Preparate folosite după plajă pentru piele sensibilă, tratamente de protecţie
  • Tratamente în timpul sarcinei şi preparate, tratamente după naştere
  • Preparate, tratamente pentru creşterea flexibilităţii pielii
  • Tratamente antirid

 

INKA KRAMERIA

Se prepară din rădăcina ratania, se foloseşte de secole în cercuri largi din cauza efectului său hemostatic şi anti-inflamant, deoarece s-a specializat pentru a proteja pielea împotriva soarelui, este un instrument excelent pentru protecţia împotriva razelor UV-B.

Teritoriile cosmetice în care se aplică:

  • Îngrijirea pielii, calmarea pielii, în special preparate pentru piele sensibilă
  • Tratamente anti-îmbătrânire: preparate pentru legarea radicalilor liberi, întinderea pielii, preparate protectoare
  • Preparate pentru protecţia împotriva soarelui şi după plajă
  • Preparate pentru îngrijire corporală
  • Efect astringent
  • Produse capilare

 

INKA MACA

Este un extract preparat din rădăcina Maca din Anzi, este cunoscut datorită efectului său energizant şi de creştere a fertilităţii, este o compoziţie de plante benefică, având caracteristici multifuncţionale, care repară sănătatea pielii, are funcţie de barieră împotriva poluării, a stresului şi a razelor UV.

Teritorii cosmetice unde se aplică:

  • Produse pentru piele sensibilă şi matură
  • Tratamente pentru piele palidă
  • Îngrijire corporală
  • Produse generale anti-îmbătrânire, tratamente
  • Îngrijire capilară şi de scalp

 

 

INKA MATICO

Este un extract din frunzele alese ale plantei Piper aduncum (matico) din Peru, cu o tradiţie de o mie de ani, este adecvat pentru curăţarea feţei, protecţia pielii, vindecarea cicatricelor,pentru dezinfectare, are efect hemostatic şi tratează problemele pielii.

Teritorii cosmetice unde se aplică:

  • Tratamente anti-îmbătrânire faciale, în zona gâtului şi corporale
  • Îngrijirea pielii masculine, tratamente
  • Produse de după plajă

 

INKA OMEGA

Este un extract de ulei câştigat în totalitate prin presare la rece, din semințe oleaginoase pentru folosinţă umană, conţinând în foarte mare concentraţie acizi grași polinesaturați din surse botanice.

Teritorii cosmetice unde se aplică:

  • Tratarea pielii sensibile şi uscate
  • Hidratare
  • Tratamente anti-îmbătrânire
  • preparate pentru legarea radicalilor liberi
  • Tratamente după plajă
  • Tratamente pentru protecţie DNS
  • Tratamente capilare

 

INKA TARA

Component natural, care se foloseşte în multe moduri diferite încă din timpul pre-hispanic.

Industria cosmeticii începe să exploreze beneficiile sale puţin cunoscute – protecţie solară naturală, are efect antimicrobial şi antibacterial.

Teritorii cosmetice unde se aplică:

  • Produse pentru potecţia împotriva soarelui: înainte şi după plajă
  • Produse, tratamente împotriva foto-îmbătrânirii
  • Creme, tratamente astringente
  • Produse capilare

 

INKA TOCHE

Provine din teritoriul amazon a pădurilor exotice, din lianul „ghiarele pisicii”. În vindecarea tradiţională se folosea pentru vindecarea rânilor sau pentru efectul anti-inflamant Extractul de plante încetează tulburările provenite din tensiunea între suflet şi corp, care sunt cauzele principale unor boli.

Teritorii cosmetice unde se aplică:

  • Concepţii bazate pe păduri exotice
  • Condiţii de piele cu inflamaţii
  • Produse pentru îngrijire după plajă
  • Tratamente anti-îmbătrânire
  • Îngrijirea părului

 

 INKA YACON

Extractul din frunzele inka, este un produs bine cunoscut din Anzi, care se foloseşte de secole în Peru de locuitorii natali ca hrană, şi la vindecări tradiţionale.

Teritorii cosmetice unde se aplică:

  • Tratamente şi produse anti-îmbătrânire

 

 INKA YAGUAR

Este un agent natural, dintr-o plantă sălbatică din Anzii din Peru. Locuitorii autohtoni au folosit această plantă pentru vindecări prin comprese reci în caz de lovitură şi contuzie.

Teritorii cosmetice unde se aplică:

  • Tratamente anti-aging
  • Tratarea pielii sensibile
  • Îngrijirea protectoare a pielii înainte şi după plajă
  • Îngrijire corporală

Mai multe se pot citi in catalog, click aici!