NOU … Aerograf – PowdAIRJet-mineral makeup

NOU … Aerograf – PowdAIRJet-mineral makeup

Aerograful


Tehnica realizării machiajului cu aerograful (airbrush make-up technique),populară in Statele Unite ale Americii de câteva decenii, oferă o mulțime de oportunități pentru machiaj .Această soluție este cea mai avansată tehnologie de make-up a erei noastre și a devenit între timp un element indispensabil în arsenalul oricărui estetician profesionist. Această tehnologie oferă un machiaj imaculat, fin și cel mai important, un machiar care arată viu și natural. Igiena a fost aspectul-cheie în timpul dezvoltării acestei tehnici de machiaj. În timpul aplicării machiajului cu un aerograf, mâna esteticianului nu atinge fața clientului, fapt ce elimină din start riscul unei inflamări sau infecții. PANDHY’S™ duce acest concept mai departe, oferind exclusiv doar produse naturale și hrănitoare pentru piele. Aceste produse se aplică ușor și proporțional în numai câteva minute,oferind pielii un aspect natural și estetic plăcut.

Aerograful în lumea machiajului


Aerograful este răspunsul industriei produselor cosmetice la tehnologia HD, care devin, e care apar în TV să arate inestetic, de multe ori chiar exagerat. Tehnica machiajului cu
aerograful oferă în orice condiții un look natural, acesta fiind recomandat de stiliști atât pentru ocazii speciale, dar și pentru utilizarea zilnică. Cu ajutorul aerografului este posibil de a lucra mai rapid, mai eficient și cu mai puține incomodități pentru client. Tocmai datorită fineții acestei tehnici,machiajul cu aerograful poate fi aplicat atât in extravaganță, cât și in situații zilnice.

Technologia


„Inima” aerografului o constituie un mecanism pulverizator, operat de un compresor, ce permite aplicarea extrem de fină a primer-ului, pomeți, fardul de sprâncene și pleoape.
Rezultatul este uimitor, fie acesta un machiaj discret pentru o ținută elegantă, sau un look ,extravagant. De asemenea, tehnologia machiajului cu aerograful poate fiaplicată adițional machiajului de bază, fapt ce face din aerograf o ustensie cu posibilități infinite.

 
De pe ecran în salonul tău de înfrumusețare!


Fiecare femeie își dorește să arate la fel de bine ca star-urile de la Hollywood, în special când vine vorba de ocazii speciale, cum ar fio cină importantă sau nunta. Necesitatea utilizării unui aerograf profesionist devine tot mai resimțită în toate salonurile de înfrumusețare. Machiajul aplicat cu un aerograf oferă un retuș proporțional și întotdeauna frumos, atât în timpul cu pielea sensibilă, deoarece pulverizatorul, elementul-cheie al oricărui aerograf, nu atinge
minute, oferind pielii un aspect natural și estetic plăcut. tot mai expansivă. Televiziunile cu transmisie în format HD fac ca machiajul de pe fața celor tehnici, machiajul cu aerograful poate fiaplicat atât în extravaganță, cât și în situații zilnice. zilei cât și pe timpul nopții, fără a bloca porii. Aerograful este soluția perfectă pentru clienții pielea, iar igiena a fost întotdeauna aspectul principal al oricărui salon de înfrumusețare.

 

The PANDHY’S™ minAIRal mist on colours


Inovația aerografului PANDHY`S powdAIR constă în calitatea materialelor utilizate la construcția aerografului și, nu în ultimul rând, în compoziția vopselelor. Vopselele PANDHY’S™ minAIRal au fost create pe bază de apă, unde materialele colorante sunt vestitele pudre minerale PANDHY’S™. Aceste vopseli nu conțin aditivi. Prafurile minerale din componența vopselelor PANDHY’S™ minAIRal nu conțin uleiuri, silicon paraben, aditivi olfactivi. Prafurile minerale PANDHY’S™ sunt produse într-o apă de măr, cu o formulă specială, care oferă prafurilor o fragranță plăcută și naturală. Apa de măr, exact ca toate apele utilizate în crearea produselor PANDHY’S™, este extrasă prin
tehnica evaporarării în vacuum. Această tehnologie permite păstrarea elementelor nutritive ale fructelor, păstrând, de asemenea, proprietățile antioxidante, hidratante, emoliente, tonice și revitalizante ale acestora. Fondurile de ten,fardurile si vopselele PANDHY’S™ minAIRal sunt disponibile în fiole de 15 ml.

 

 

 

 

2017-09-13T20:58:07+00:00