Despre PANDHY’S™

PANDHY’S™ Romania este unic importator si distribuitor a produselor PANDHY’S™ si gama de lux a acesteia, TrueDelight™,  in Romania. TrueDelight™ si PANDHY’S™ Cosmetice cu zahar de infrumusetare si unica Pasta de Zahar pentru Epilat sunt marci inregistrate internationala, din 2004, de cand s-a infiintat firma mama CosMed Srl din inima Europei.

Trecand cu mult asteptarile fondatorilor, marca PANDHY’S™ cuprinde cateva sute de produse inovatoare, 100%naturale, profesionale si de uz casnic, dezvoltate si fabricate exclusiv PANDHY’S™, comercializate pe 5 continente in aproximativ 40 de tari. In cei zece ani de activitate PANDHY’S™ a primit nenumarate premii internationale, recunoastere profesionala si succes in afaceri.

Filozofia noastra?

Credem ca brandul PANDHY’S™ are stil. Stilul este ca stim cine suntem si incotro ne indreptam. Stilul nostru e c creativitatea, experimentele, dinamica si cresterea continua. Ne confruntam cu conventionalul, riscam stiind ca facem asta. Credem ca pentru a crea ceva deosebit si a avea succes se poate doar parasind obisnuitul. Asa poate PANDHY’S™ sa fie in acealasi timp neconventional si modern, deschizator de drumuri, creator de stiluri, dar totusi clasic si bazat pe traditional.

PANDHY’S™ in cifre

PANDHY’S™ acoperire Europa 85%
PANDHY’S™ clienti multumiti 99%
PANDHY’S™ cursanti promovati 97%

Echipa noastra

Maricica Gal
Maricica GalTrainer
Mereu vesela, dinamica, o adevarata encicolpedie
Fulop Elisabeta
Fulop Elisabetacosmetician
cosmetician
George Cezar
George CezarDirector Vanzari
Motorul …

Our Happy Clients