Subscribe to our Newsletter

Produse faciale

 • Noua formulă HAB este un acid hialuronic cu dimensiuni moleculare extrem de mici -50KDa -, de origină pură și organică, care se absoarbe excelent datorită dimensiunii moleculare. Estompează semnificativ ridurile adânci, redă elasticitatea pielii. Se aplică pe ten, pe gât și decolteu, după curățarea acestora, pe pielea uscată, înainte de aplicarea cremei de îngrijire a tenului.
 • Este o cremă decolorantă ușoară, parfumată obținută prin tehnologii ecologice. Se va aplica zilnic, dimineața și seara, pe tenul curat și uscat.
 • Cremă pentru îngrijirea tenului și a decolteului cu un parfum special, ușor, care se absoarbe rapid. Se aplică zilnic, dimineața și seara, pe pielea curată și uscată.
 • Crema concepută pentru îngrijirea feței, a gâtului și a decolteului are un parfum plăcut și ușor, și se absoarbe repede. Se aplică zilnic, dimineața și seara pe pielea curată și uscată.
 • Este o cremă cu multe substanțe active, care se absoarbe ușor. Se aplică în timpul zilei și noaptea. Se va folosi zilnic, dimineața și seara, pe tenul curat și uscat.
 • Este un gel fără grăsimi și alcool, care se absoarbe ușor și combină eficient efectul tonifiant al apei florale de alună magică și efectul de stimulare a microcirculației al extrasului de cofeină în vederea estompării vizibile a cercurilor negre din jurul ochilor. Datorită efectul de lipidizare al untului de shea tenul din jurul ochilor devine mai moale și ridurile dispar. Se aplică ușor cu degetele, zilnic, dimineața și seara, în jurul ochilor, după curățarea zonei, pe tenul uscat.
 • Reducere!
  PlumPurity este un gel de curățare hipoalergenic cu componente naturale, care îndepărtează delicat, dar eficient machiajul de pe față și de pe ochi, precum și alte impurități de pe ten, fără a provoca dezichilibrul stratului hidrolipidic al tenului, asigurând prospețime și un parfum dulce de migdale și de marțipan. Substanța activă principală a produsului este uleiul din miez de prune, plin de antioxidanți și de acizi grași nesaturați, care hrănește și hidratează pielea și asigură elasticitate acestuia. Aplicați gelul pe ten cu ajutorul unui disc demachiant umed, ștergeți bine, după care clătiți cu apă călduță.Se poate utiliza și în jurul ochilor.
 • Este un gomaj extrem de delicat cu substanțe active care albesc tenul. Pe lângă un peeling mecanic delicat, asigură tenului un aspect uniform și proaspăt, și o textură strălucitoare. Se va aplica de două ori pe săptămână, prin masarea ușoară pe tenul umed a feței, a gâtului și a decolteului, prin mișcări circulare, se lasă să acționeze timp de 5 minute, după care se va spăla cu apă călduță.
 • Este un gomaj care conține și substanțe active de albire a pielii, care îndepărtează impuritățile, toxinele care astupă porii dilatați. Reface mecanismele naturale ale epidermei, în vederea unui aspect frumos, strălucitor și uniform. Utilizați de două ori pe săptămână, masați delicat pe pielea umedă cu mișcări circulare, lăsați să acționeze timp de 5 minute, după care îndepărtați cu apă călduță din abundență.
 • Este o mască intensivă, cu multe substanțe active, parfumată prin tehnologii ecologice. Se aplică pe tenul curat și uscat și se va clăti cu apă călduță după un timp de acționare de 10 minute.
 • Se aplică pe tenul curat și uscat și pe decolteu. Se va clăti cu apă călduță după un timp de acționare de 10 minute.
 • Se aplică pe tenul curat și uscat și pe decolteu. Se va clăti cu apă călduță după un timp de acționare de 10 minute.
 • Ghassoul (argila din Maroc) curăță porii, oprește excesul de sebum. Uleiul Tamanu (Calophyllum) are deasemenea efect de curățare a tenului, prevenind formarea porilor. Aloe Vera calmează inflamațiile tenului, arbutina detoxifiază celulele. Aplicați pe tenul curat și uscat. Se va clăti cu apă călduță după un timp de acționare de 10 minute.
 • Out of stock
  Perla Caviar hidratează pielea și prin efectul său de regenerare a țesutului reduce profunzimea ridurilor și previne apariția unor noi riduri. Datorită conținutului său de Neroli, Incha Inchi, de ulei de cânepă și de in, asigură vitaminele necesare pielii. Reînnoirea structurii pielii este stimulată de acidul hialuronic și de uleiul Incha Inchi, adăugate produsului. Perla Caviar ajută la neosinteza matricei extracelulare și la structurarea membranelor celulare. Aplicați uniform 3-4 perle pe tenul curat, dimineața și seara. Se recomandă câte o cură de minim 3 săptămâni.
 • Out of stock
  Perla Nacre este o formulă de albire a pielii, cu ulei de strugurii-ursului și cu Rayolys. Strugurii-ursului au un conținut ridicat de arbutină (15%), o substanță activă naturală de înălbire. Efectul de depigmentare al arbutinei se crează prin oprirea activității enzimei tirozinaze. Arbutina este un glicozid de natură hidrochinonică, declanșează efectul de înălbire a pielii a hidrochinonei, fără a declanșa efecte secundare.
 • Out of stock
  Perla Gold este o formulă de răsfățare anti-îmbătrânire, care hrănește pielea datorită efectului uleiului de tămâie și al acidului hialuronic. Tot aceste componente sunt acele care stimulează procesele de reînnoire ale epidermei, prin accentuarea neosintezei matricei extracelulare. Aurul este cunoscut și folosit de mii de ani în îngrijirea corpului în China și în Egipt. Datorită efectului său antioxidant, aurul este un mijloc eficient în întinerirea pielii. Se absoarbe rapid în piele. Trebuie menționat și efectul său antiinflamator și de curățare. Aurul intensifică producția de colagen, îi conferă o culoare mai mai vie pielii, asigurându-i strălucire.
 • Out of stock
  Perlele cu efect de întinerire a tenului Amber întârzie formarea semnelor vizibile ale îmbătrânirii pielii. Efectul se datorează substanțelor active valoroase obținute din măceșe și din clementine, care sunt intensificate prin complexul Epica. Epica este un complex vegetal special anti-îmbătrânire, care se obține din scoarța rășinoaselor și din frunzele de coacăză. Ambele componente vegetale sunt o sursă specială de antioxidanți, asigurând o protecție eficientă împotriva radicalilor liberi și efectelor nocive ale acestora. Perlele Amber conțin o cantitatea însemnată de ulei de clementine bogat în limonene. Datorită conținutului de limonene perlele au un efect de regenerare a țesutului, precum și în refacerea proteinelor în pielea vătămată. Uleiul de măceșe se află printre substanțele active ale produsului datorită conținutului său ridicat de acizi grași esențiali (Omega 3 și 6). Măceșele au un rol important în lupta împotriva semnelor vizibile ale îmbătrânirii tenului, sunt bogate în vitamina E, și sunt antiodixanți eficienți împotriva radicalilor liberi.
 • Aplicați pe ten, pe gât și decolteu, după curățarea și uscarea pielii, înainte de aplicarea cremei de îngrijire a tenului.
 • Bogată în vitamine, aminoacizi și minerale, cu componente din uleiuri și unturi, asigură îngrijirea perfectă pentru corp, regenerează și îngrijește intensiv corpul, asigurând un parfum floral plăcut. Această spumă ușoară se întinde ușor și se absoarbe repede, este flexibilă, conferind hidratare și catifelare pielii, fără senzația de ten gras. Produsul este compus din unt de shea și aloe vera, oferind o compoziție bogată în acid stearic, minerale și diferite vitamine. Spuma redă elasticitatea pielii, o îngrijește intensiv, asigurând hidratare prin vitaminele A, E și K.
 • Reducere!
  RoseAlien este un lichid de curățare hipoalergenic pe bază de apă florală, cu componente naturale, care îndepărtează eficient dar delicat machiajul de față și de pe ochi, precum și alte impurități de pe ten, fără a provoca dezichilibrul stratului hidrolipidic al tenului. Apa de alune magice conferă tenului o senzație de prospețime și de înviorare. Geraniul și uleiul de trandafir au un efect antibacterian și de închidere a porilor, curățând astfel porii eficient, dar cu delicatețe.
 • leiul nostru de albire se obține prin înmuierea îndelungată a frunzelor de strugurii-ursului în ulei de susan. Cele mai mari cantități de arbutină se obțin din speciile de strugurii-ursului cultivate în Asia și America de Nord, aceasta fiind varietatea cea mai stabilă. Arbutina este o substanță hipoalergenică care albește tenul eficient dar delicat, prin oprirea sintezei de melanină. Uleiul decolorează alunițele, pigmenții din timpul sarcinii și din timpul îmbătrânirii. Prin efectul de închidere a porilor, strugurii-ursului asigură un ten ferm și tonifiat. Se va aplica zilnic pe tenul curat și uscat, prin masarea zonei care se va trata, individual, sau împreună cu crema, adăugat la mască.